Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

31.01.2016

General Electric bude investovat v Itálii

Americký koncern General Electric se rozhodl investovat v Itálii. Dohodu, která jde tímto směrem, podepsala včera, v neděli 31. ledna, italská ministryně ekonomického rozvoje Federica Guidi.

V neděli 31. ledna přijal premiér Matteo Renzi CEO koncernu General Electric Jeffa Immelta. Schůzka na florentské prefektuře přiblížila investiční plány GE v Itálii. Americký koncern chce investovat na apeninském poloostrově zhruba 600 milionů amerických dolarů. Investice se mají týkat několika projektů v Piemontu, v Apúlii a v Kampánii. V Toskánsku chce pak GE vystavit centrum výzkumu a vývoje turbín pro odvětví oil&gas.

Americké společnosti od začátku roku věnují Itálii větší pozornost. Investice do vývojářského centra v Neapoli ohlásila společnost Apple, zatímco společnost Cisco má investovat do rozvoje datových sítí, inkubátorů pro start-upy a do dalších oblastí inovativní technologie. Všechny tyto projekty tak mají vysokou přidanou hodnotu pro italskou ekonomii, která v některých případech stále čeká na svou digitalizaci.

 

Zdroj: ilsole24ore.com

Zdrof fotografie: General Electric

Loading…