Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

13.05.2020

Generali CEE Holding má nového CFO

Generali CEE Holding, jež je členem Italsko-české komory, má od 1. května nového Chief Financial Officiera. Stal se jím Carlo Schiavetto, který před tím působil v Generali CEE Holdingu na pozici Head of Controlling.

V rámci nové funkce bude Carlo Schiavetto dohlížet na finanční výsledky a strategické plány skupiny, jež působí ve 13 zemí střední a východní Evropy a v Rusku. Před svým příchodem do pražské centrály v roce 2013 Carlo Schiavetto působil jako Senior Controller na centrále skupiny Generali v Terstu. V letech 2004 až 2008 pracoval jako Financial controller skupiny Allianz v Milánu a Dublinu.

V roce 2019 zaregistroval Generali CEE Holding dobré finanční výsledky. Celková hodnota předepsaného pojistného se zvýšila o 3,2 procent na více než sedm miliard eur. Hlavní zásluhu na tom měl neživotní segment, kde se předepsané pojistné zvýšilo o šest procent na 4,4 miliard eur. Naopak v životní segmentu předepsané pojistné kleslo o jedno procent na 2,7 miliard eur. Pojišťovny spadající pod Generali CEE Holding mají silnou pozici v České republice a Maďarsko, na Slovensku a v Rakousku.

Zdroj a zdroj fotografie: Generali CEE Holding

Loading…