Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

14.07.2022

Generali CEE Investments dostala ocenění nejlepšího správce aktiv v ČR

Generali CEE Investments dostala ocenění nejlepší společnosti, jež se v České republice zabývá asset managementem. Cenu udělil britský finanční časopis Capital Finance International.

Časopis ocenil velkou znalost ze strany společnosti místního trhu i její zařazení do silného mezinárodního prostředí, které tvoří skupina Generali. General CEE Investments navíc prokázala, že umí reagovat flexibilním způsobem na krizi a inovovat své investiční produkty. „S více než 355 miliardami korun, které spravujeme institucionálním i retailovým klientům, jsme jedničkou na českém trhu,“ uvedl generální ředitel společnosti Josef Beneš.

Další silnou stránkou Generali CEE Investments tvoří podle britské revue aktivity v oblasti společenské odpovědnosti a ekologie. Společnost poskytla výrazné příspěvky fondům na podporu seniorům a pomoci potřebným a zapojila se také do projektu skupiny Generali The Human Safety Net, jehož cílem je přiblížit nevládní a soukromý sektor. Svým klientům pak nabízí i zelené investice skrze tomu určené fondy.

Zdroj a zdroj fotografie: www.generali-investments.cz

Loading…