Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

09.11.2018

Havel & Partners uspěli v soutěži Právnická firma roku

V soutěži Právnická firma roku se i letos vybíraly ty nejlepší advokátní kanceláře v Čechách a na Moravě. Mezi oceněnými je i několik členů Italsko-české komory.

Jednu z hlavních cen, Právnická firma roku pro domácí kancelář, si odnesla advokátní kancelář Havel & Partners. Ta zvítežila také v kategoriích Právo obchodních společností a Duševní právo. Advokátní kancelář tak navázala na loňský úspěch, kdy taktéž získala nejvyšší ocenění. „Velice nás potěšilo, že jsme dokázali již potřetí za poslední čtyři roky získat ocenění Právnická firma roku pro domácí kancelář. Za tento mimořádný úspěch chceme poděkovat především našim klientům, kteří nám s důvěrou svěřují své podnikatelské i ryze privátní záležitosti,“ uvedl zakladatel a řídící partner kanceláře, Jaroslav Havel.

V kategorii Daňové právo pak uspěla advokátní kancelář Rödl & Partner. Kancelář zvítězila v této kategorii již po sedmé za sebou. „Ocenění, které je odrazem spokojenosti i důvěry našich klientů, a současně též uznáním ze strany našich kolegů, si velice vážíme,“ okomentoval úspěch vedoucí partner kanceláře, Petr Novotný.

Další členové komory se pak dostali do úzkého výběru nejkvalitnějších kanceláří v jednotlivých kategorií. Kancelář Ambruz & Dark Deloitte Legal byla oceněna v kategoriích Právo obchodních společností, Developerské a nemovitostmi projekty, Fúze a akvizice, Duševní vlastnictví, Právo informačních technologií, Pracovní právo a Daňové právo. Výrazně uspěla také kancelář White & Case, která se dostala do výběru v kategoriích Právo obchodních společností, Právo hospodářské soutěže, Developerské a nemovitostmi projekty, Fúze a akvizice, Restrukturalizace a insolvence, Řešení sporů a arbitráží, Bankovnictví a finance, Kapitálové trhy, Telekomunikace a média, Právo informačních technologií, Energetika a Daňové právo.

Soutěž Právnická firma roku již jedenáctým ročníkem pořádá specializovaný portál Epravo.cz a probíhá pod záštitou České advokátní kanceláře a Ministerstva spravedlnosti ČR.

Zdroj: www.pravnickafirmaroku.cz

Zdroj fotografie: www.pravnickafirmaroku.cz

 

Loading…