Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

20.06.2022

IN-EKO Team zvítězila v soutěži SME EnterPRIZE skupiny Generali

Společnost IN-EKO Team, která je členem Italsko-české komory, zvítězila v českém kole soutěže pro malé a střední udržitelné firmy SME EnterPRIZE, kterou pořádá skupina Generali.

„Jsme velmi vděční společnosti Generali Group za to, že jsme byli oceněni prvním místem v soutěži malých a středních podniků EnterPRIZE 2022 jakožto hrdinové udržitelnost,” uvedla vítězná firma, která patří k lídrům v oblasti technologií a zařízení pro čištění vod.

Společnost se sídlem na Jižní Moravě byla založena před více než 25 lety, „aby se zasadila o rozšíření kvalitní vody na zemi prostřednictvím výroby zařízení pro čištění odpadní vody“. Předsedkyně poroty Helena Továrková vyzdvihla osobnost zakladatelky firmy Evy Komárkové. „Příběh její firmy nás přesvědčil, že podnikání opravdu založila proto, aby prospívala jak společnosti, tak životnímu prostředí. Firma od té doby vybudovala stabilní byznys u nás i v zahraničí, staví na vlastním výzkumu a vývoji, spolupracuje s univerzitami i startupy,” uvedla předsedkyně poroty.

Druhý ročník soutěže SME EnterPRIZE, která probíhá za podpory skupiny Generali, se letos uskuteční v devíti zemích Evropské Unie, například v Itálii, Francii, Německu či Rakousku. Do českého kola se přihlásilo přes 90 firem. Cena vyznamenává firmy, které při podnikání dodržují zásady udržitelnosti a jejich činnost má tak pozitivní dopad na životní prostředí i komunity, kde působí.

Zdroj a zdroj fotografie: www.in-eko.cz

Loading…