Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.06.2022

Insio Software se stala partnerem seriálu RunCzech

IT společnost Insio Software, která je členem Italsko-české komory, se stala partnerem běžeckého seriálu RunCzech, který pořádá Prague International Marathon, další člen Italsko-české komory. Spolupráce mezi oběma subjekty začíná závodem UniCredit Pražská štafeta, který se poběží tento čtvrtek v parku Stromovka.

Insio Software se specializuje na poskytování softwarových služeb a digitálních řešení firmám. „Pro UniCredit Pražskou štafetu dodává nástroj pro snadnou organizaci firemních týmů bez excelových tabulek a nepřehledného posílání emailů,” uvedl předseda pořadatelů Carlo Capalbo.

Štafeta se do Stromovky vrací po tříleté odmlce způsobené pandemií a potvrdila, že je oblíbeným nástrojem pro firemní teambuildingy. V rámci závodu se poběží i několik „odvětvových pohárů“, například lékařů, diplomatů či bankéřů. “Je skvělé, že se po náročném covidovém období můžeme opět bez omezení setkávat a přivítat stovky nadšených běžců,“ prohlásil Tomáš Drábek, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank Czech Republic & Slovakia, která je titulárním partnerem běhu.

Zdroj a zdroj fotografie: www.runczech.com

Loading…