Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

18.03.2019

Itálie představila na Mipim v Cannes projekty za 3,6 miliard eur

 

Itálie letos na realitním veletrhu Mipim v Cannes představila celou řadu investičních projektů. Italského pavilonu se zúčastnilo 13 místních samospráv a další významné veřejné i soukromé instituce.

Celková hodnota představených projektů se odhaduje na 3,6 miliard eur. Nejde při tom jen o odprodej nepotřebných nemovitostí ve státních rukou, jež stále tvoří významnou část nabídky. Na veletrhu se představily i projekty na regeneraci brownfieldů či na investice do infrastruktury. Mezi nejvýznamnějšími projekty je regenerace okolí nádraží Tiburtina v Římě, starých přístavních infrastruktur v Terstu a Janově či také výstavba technologického centra pro Big data v Bologni a leteckého cargo terminálu ve Falconaře.

Vedle prezentace na veletrhu Mipim jsou projekty dostupné i na tematických stránkách www.investinitalyrealestate.com, kterou spravují italské agentury na podporu zahraničního obchodu a investic. Za poslední tři roky se platformě podařilo zprostředkovat odprodeje a transakce v hodnotě bezmála půl miliardy eur.

 

Zdroj: www.investinitalyrealestate.com

Zdroj fotografie: ITA

Loading…