Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

06.03.2018

Italská asociace pro automatizaci AIdAM se představí na veletrhu AMPER

Italská asociace pro automatizaci a mechatroniku (AIdAM) se představí na veletrhu AMPER, který se uskuteční v Brně od 20. do 23. března. Veletrh je nejvýznamnější českou události v oblasti automatizace, elektroniky a  Průmyslu 4.0 a účastní se ho na šest set vystavovatelů.

Prezentace proběhne v rámci Fóra Automatizace na veletrhu ve čtvrtek 22. března od 13 hodin. Asociaci představí Fabio Giacobbi, generální ředitel Camozzi s.r.o., české dceřiné společnosti skupiny Camozzi, jež je členem AIdAMu. Dále vystoupí Petr Brabenec z Camozzi Automation s více technicky zaměřeným příspěvekem s názvem Camozzi multitechnologický přístup: rozdílné technologie k nalezení různorodých řešení: pneumatické, proporcionální a elektrické.

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora zastupuje v České republice sdružení AIdAM od září roku 2016. AIdAM patří k nejvýznamnějším firemním sdružením v italském odvětví technologií pro mechatroniku a Průmysl 4.0 a sdružuje několik desítek výrobců těchto technologií. Hlavním cílem zastoupení je posílení průmyslové spolupráce mezi Itálií a ČR v oblastech automatizace, mechatroniky a Průmyslu 4.0.

Italsko-česká komora nabízí možnost získání volného vstupu na prezentaci do veletržního areálu.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografií: Pixabay

Loading…