Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

09.07.2020

Italská skupina Bondioli & Pavesi slaví 70 let existence

Italská skupina Bondioli & Pavesi letos slaví 70 let své existence. Skupina patří k předním výrobcům převodových systémů pro zemědělské stroje, motocykly a další pohyblivé stroje.

Společnost byla založena v roce 1950 mladým podnikatelem Edim Bondiolim a jeho společníkem Guidem Pavesim v městečku Suzzara, v okresu Mantova. Bondioli & Pavesi byla první italskou firmou, jež byla schopna vyrobit kompletní převodový systém pro zemědělské stroje. Od té doby ale skupina rozšířila své portfolio výrobků. "Sfouknout 70 svíček je pro nás velkou emocí, ale také velkou zodpovědností: každá svíčka je střípkem naší minulosti, během které jsme vyrostli a stali se hrdí na to, čím jsme," uvedla skupina.

V současnosti má skupina Bondioli & Pavesi jedenáct výrobních jednotek v Itálii, České republice, Brazílii, Číně a Indii. Do skupiny spadá i česká společnost OM Protivín, jež je členem Italsko-české komory. Skupina má také silnou obchodní síť a její produkty jsou přítomné v 50 zemích světa. Celosvětové příjmy přesáhly 250 milionů eur a skupina má zhruba 1500 zaměstnanců.

Zdroj: bondioli-pavesi.com

Zdroj fotografie: Bondioli & Pavesi

Loading…