Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

10.03.2021

Italské ministerstvo zahraničí spouští digitální akademii pro internacionalizaci

Italské ministerstvo zahraničí spolu s italskou Agenturou pro zahraniční obchod (ICE) a pěti prestižními podnikatelskými fakultami spustilo digitální akademii Smart Export, skrze kterou chce podpořit růst italských firem v zahraničí.

Nový projekt se obrací především na malé a střední firmy a na poradce. V šesti modulech po pěti lekcí budou probrány nejvýznamnější aspekty, kterým se musí věnovat firmy při působení na zahraničních trzích. Lekce se uskuteční každých 15 dnů a zůstanou k dispozici do března příštího roku. Účastníkům budou přístupné i další materiály a příspěvky firem, kterým se podařilo úspěšně prorazit v zahraničí.

Vzdělávací moduly připraví nejprestižnější italské podnikatelské vysoké školy. Římská Luiss Business School vypracuje modul o mezinárodních strategiích, milánská SDA Bocconi připraví modul o podnikových strategiích růstu v zahraničí, Bologna Business School vytvoří sérii o řízení inovací, zatímco Milánské učení technické a neapolská Univerzita Bedřicha II. budou mít na starost dva moduly o digitální transformaci. ICE připraví sérii o technikách a praktikách růstu na zahraničních trzích.

Tady naleznete přehled kurzů v italštině: SmartExport_Brochure

Zdroj: https://www.smartexportacademy.it/

Zdroj fotografie: Smart Export Academy

 

Loading…