Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

17.07.2019

Italské pošty otevřely v Bologni inovativní hub

Skupina Poste Italiane (Italské pošty) zahájila v úterý 16. července činnost svého nového a inovativního hubu v Bologni.

Dle vyjádření představitelů Italských pošt, nový hub v Bologni je největším logistickým centrem v Itálii. Nové centrum má rozlohu 75 tisíc metrů čtverečních a bude v něm pracovat šest stovek osob. Díky automatizovaný linkám je centrum schopné vytřídit až 250 tisíc balíků. „Nové centrum v Bologni nám umožní dosáhnout cílů vytyčených strategií růstu Deliver 2022,“ uvedl CEO skupiny, Matteo del Fante. Italské pošty chtějí především zvýšit svůj tržní podíl na doručování balíků od elektronických obchodů. Celková investice do nového hubu činila 50 milionů eur.

Zahajovací ceremonie se zúčastnily špičky italského státu, a to včetně prezidenta republiky, Sergia Mattarelly. „Příklad Italských pošt ukazuje, že inovace nemusí být nepřítelem zaměstnanosti,“ uvedl v proslovu italský prezident. Ten také zdůraznil ekonomický význam pošt, jež mají na 135 tisíc zaměstnanců a přes 13 tisíc poboček. V loňském roce skupina dosáhla příjmů v hodnotě bezmála 11 miliard eur a čistého zisku 1,4 miliard eur.

Zdroj: www.posteitaliane.it

Zdroj fotografie: Poste Italiane

Loading…