Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

24.06.2020

Italské velvyslanectví hledá dodavatele nových plynových kotlů pro své sídlo v Praze

Italské velvyslanectví hledá, skrze podlimitní řízení, dodavatele nových plynových kotlů a úpravy kotelny pro své sídlo v Praze (Thun-Hohenštejnský palác, ulice Nerudova 20).

Firmy mohou projevit svůj zájem do 18 hodin úterý 7. července zasláním kandidatury skrze italskou datovou schránku PEC nebo doporučenou poštu. Kandidatury budou hodnoceny na základě ekonomických a technických parametrů, jež jsou uvedeny ve výzvě. Soutěže se mohou zúčastnit jak firmy se sídlem v Itálii tak ty se sídlem v jiné zemi Evropské Unie. Soutěž probíhá dle italské legislativy.

Do druhé fáze řízení, které bude zahájeno v červenci, budou připuštěno maximálně pět firem. Vybrané firmy budou vyzvány, aby předložily svou ekonomickou nabídku. Hlavním výběrovým kritériem bude nejnižší cena s možností vyloučení anomálně nízkých nabídek. Předpokládaná hodnota zakázky ze strany Italského velvyslanectví činí 2,4 milionů korun českých plus DPH.

Celá výzva: https://ambpraga.esteri.it/ambasciata_praga/it/ambasciata/news/dall_ambasciata/2020/06/avviso-esplorativo-indagine-di.html

Loading…