Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

27.05.2022

Galavečer Camic 2022

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora oslavila 20 let své aktivity uspořádáním galavečera, který se uskutečnil ve středu 18. května v prestižním Španělském sále na Pražském hradě.

Všechny fotografie si pohodlně prohlédněte zde: www.facebook.com/GalavečerCamic

Večer, kterého se zúčastnilo na 400 členů a hostů, byl zahájen pozdravy italského velvyslance v Praze J.E. Maura Marsiliho, který podtrhnul důležitost možnosti opět se konečně setkat u příležitosti tohoto prestižního momentu, vícekrát odkládaného z důvodu pandemie. Hosty pozdravili dále předseda Komory Danilo Manghi, který vyzdvihl Galavečer jako takový, ale také jako symbol nového společného začátku do budoucna, a také členové vlády v čele s ministrem zemědělství Zdeňkem Nekulou.

Galavečer, kterým provázely známé tváře z českých médiích Michaela Indráková a Libor Bouček, zahájilo vystoupení orchestru Czech Virtuosi pod vedením dirigenta Waltera Attanasiho, který zahrál italskou, českou a evropskou hymnu a následně ouverturu k Lazebníku sevillskému. Během večeře předvedli svou choreografii první sólistka Nikola Márová a demisólista Danilo Lo Monaco z baletu Národního divadla Praha.

V průběhu večera byly předány i zlaté odznaky Komory. Ocenění obdržel poslanec Vojtěch Munzar za přispění k rozvoji vztahů mezi Itálií a Českou republikou a za podporu a vstřícnost prokazovanou komoře a jejím členům v jeho roli člena Parlamentu České republiky a předsedy meziparlamentní skupiny přátel Itálie – Česká republika a ředitel Achille Bucci (in memoriam) za významnou manažerskou činnost vykonávanou po více než dvacet let v České republice,  za přispění k rozvoji italského průmyslu v zemi a za neúnavné a vášnivé úsilí k upevnění sítě italsko-českých asociací.

Italsko-česká komora předala výtěžek své sbírky na podporu dr. Lucovi Vannuccimu, řediteli Laboratoře imunoterapie v Akademii věd České republiky, který vede inovativní výzkum ohledně prevence a léčby rakoviny.

Menu Galavečera připravil na míru Michelinský šéfkuchař Riccardo Agostini, který se nechal inspirovat chutěmi a barvami jara.

Komora děkuje za podporu

Main partnerům Generali CEE Holding a UniCredit Bank Czech Republic & Slovakia,

Platinum sponsorům Ferrero Česká, Mattoni 1873, RENOMIA,

Gold sponsorům Brembo Czech, I-Tec Czech, VÚB Praha – Intesa Sanpaolo,

Silver sponsorům bpv Braun Partners, Brazzale Moravia, Mediarex Communications, Nová Mosilana

Bronze sponsorům BS&P Czech Republic, DC 616, GWC World, Horizon Network, Iveco Czech Republic, Manghi Czech, OM Protivín, Recruit CZ, SIAD Czech, Tecnocap, Trafil Czech,

a Product sponsorům Brazzale Moravia, Ferrero Česká, La Fattoria - víno a destiláty, Mattoni 1873, Paul´s Bohemia, Ramenzoni Praha a The Owners.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Studio Adam-Costey

Loading…