Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

09.03.2016

Italsko-česká komora se setkala s Prague Business Clubem

Ve čtvrtek 3. března proběhla networkingová akce mezi Italsko-českou obchodní a průmyslovou komorou a Prague Business Clubem. Setkání a následující večeře proběhla v prestižním sídle Prague Business Clubu v Bubenči.

Prague Business Club (PBC) pořádá často setkání a debaty mezi významnými českými podnikateli a představiteli veřejného života. I díky pečlivě vybrané členské základně je Prague Business Club považován za jedno z nejprestižnějších podnikatelských spolků v české metropoli. “Setkání s PBC bylo již druhou networkingovou akcí, kterou letos Komora uspořádala. Tohoto setkání se zúčastnily téměř dvě desítky našich členů, většinou se jednalo o významné společnosti či mezinárodní skupiny. Podle zpětné vazby od ostatních účastníků, členové v průběhu večera navázali nové a zajímavé kontakty,” uvádí místopředseda Komory Danilo Manghi, který se večera účastnil.

Networkingová setkání mají zásadní úlohu v aktivitách Italsko-české komory na podporu svých členů. “Networking je klíčovým momentem pro italské firmy podnikající v České republice. Proto Komora bude i nadále rozvíjet vztahy i se soukromými podnikatelskými spolky a nejen s dalšími Komorami či podnikatelskými svazy, jak se děje už dnes. Tyto akce představují drahocennou příležitost pro navázání vztahů s místními firmami.”

Večera se zúčastnil také italský velvyslanec Aldo Amati, který je taktéž členem Prague Business Clubu.

 

Zdroj fotografie: Archiv Camic

Loading…