Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

03.03.2020

Italsko-česká komora vyslala české nákupčí na zemědělské a potravinářské veletrhy v Itálii

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora vybrala a vyslala delegace českých nákupčích na významné zemědělské a potravinářské veletrhy v Itálii.

Od 29. ledna do 1. února proběhl ve Veroně 114. ročník veletrhu Fieragricola. Veronský veletrh patří k hlavním evropským akcím v oblasti technologií pro zemědělství a chov užitkových zvířat. "Fieragricola 2020 se zaměřila na některé z hlavních výzev, na které musí reagovat sektor zemědělství, a to počínaje evropským Green Dealem," uvedl předseda pořadatelské společnosti Veronafiere, Maurizio Danese. Další významná témata veletrhu, na kterém se představilo 900 vystavovatelů, byly oběhová ekonomika e rozvoj zemědělství v Africe. Do Verony se sjeli nákupčí ze třiceti zemí světa. Z České republiky se dostavily společnosti Ovocné sady Bříství a Vers.

Od 15. do 18. února proběhly v Rimini veletrhy Beer&Food Attraction a BBTech Expo. Podle organizátorů, skupiny Italian Exhibition Group, veletrh představil nejen významné značky italských i zahraničních výrobců piv ale také technologie pro pivovarnictví a sektor nápojů či poslední tendence ve výbavě interiérů pohostinců. Na veletrh se dostavil zhruba tisíc kvalifikovaných nákupčích, a to včetně delegace z ČR. Té se zúčastnily společnosti Pivovary Staropramen, Pivovar Podlesí, BMC Brno a Dios Trading.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Fieragricola

Loading…