Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

23.03.2017

Italský design na pražském veletrhu For Habitat

Italský design se představuje na veletrzích For Habitat a Design Shaker, jež jsou nejvýznamnější události tohoto druhu v ČR. Oba veletrhy probíhají do neděle 26. března ve veletržním areálu v Praze – Letňanech.

Pražských veletrhů se účastní pětice italských designových firem, jež vystavují své produkty ve výstavním prostoru CasaMédinit “The Made in Italy in Exhibition”, který pořádá společnost Médinit srl (člen Italsko-české komory), ve spolupráci se společností ESA Consulting s.r.o. a pod záštitou Italsko-české ochodní komory. Návštěvníci zde mohou najít špičkové italské firmy z odvětví interiérového designu, osvětlení, mramoru, výrobků ze skla a váz. Výstavní prostor italského designu byl slavnostně otevřen ve čtvrtek 23. března, za účasti italského velvyslance Alda Amatiho, předsedy společnosti Médinit srl Francesca Bresolina, generálního ředitele společnosti ABF, jež veletrhy pořádá, Tomáše Kotrče a generálního tajemníka Italsko-české komory Mattea Marianiho.

Veletrhu For Habitat a souběžně probíhajících výstav For Forniture, Design Shaker a For Garden se účastní zhruba šest stovek vystavovatelů, ze kterých čtyřicet přijelo ze zahraničí. Plocha zabraná vystavovatelskými činnostmi dosahuje 32 tisíc metrů čtverečních a veletrh by mělo navštívit během čtyř dnů jeho trvání na třicet tisíc osob.

 

Webové stránky veletrhu: www.forhabitat.cz

Zdroj: CAMIC 

Zdroj fotografie: Archív Italsko-české komory

 

Seznam italský firem pod hlavičkou CasaMédinit “The Made in Italy in Exhibition”:

 

ALUVETRO SRL                                                 www.aluvetro.it

AV DESIGN SRL                                                www.avdesignsrl.it

CREMASCO ILLUMINAZIONE SNC                   www.cremasco.it   

DOGE VENEZIANO SRL                                     www.dogeveneziano.com

DOMOS SRL                                                      www.domosdesign.it

Loading…