Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

01.06.2024

Italský designér Daniele Lago představil v Praze novou kolekci Venezia 

 

Ve čtvrtek 16. května proběhla každoroční akce Open house v české pobočce designového nábytku LAGO, kterou v ČR zastupuje společnost ARNOLD 1990 s.r.o., člen Komory.

Letošní ročník, kterého se zúčastnili také zástupkyně italského velvyslance Laura Calligaro, předseda CAMIC Danilo Manghi a zástupkyně ředitele Kateřina Stolínová, tentokrát navštívil CEO a hlavní designér značky LAGO Daniele Lago, který ve dvou blocích během dne pro média a odbornou veřejnost, přiblížil filozofii rodinné firmy Lago a především představil svou novou kolekci Venezia, měsíc po uvedení na milánském design weeku. Na této kolekci spolupracovali i další významní designéři jako Monica Armani, Pearson Lloyd nebo Albert Lievore.

Rodina Lago má v benátském regionu historické prameny už od konce 19. století. Významným milníkem v podnikání byl rok 2006, kdy se firmy ujala čtvrtá generace a značka se otevřela celému světu v čele s desátým dítětem a nejmladším členem rodiny Danielem LAGO. Pod jeho vedením se podařilo značku rozšířit do více než 20 zemí světa a dosáhnout ročního obratu 90 milionu euro. Daniele si také chválí 14-ti letou spolupráci s rodinnou firmou ARNOLD 1990 s. r. o, která LAGO přivedla do Čech.
Na dotaz, kde Daniele Lago hledá inspiraci, odpověděl: „Inspiraci hledáme v životě a čerpáme z dětské zvídavosti, která je v každém z nás“.

 

Zdroj a zdroj fotografií: Arnold 1990 s.r.o. – LAGO store Praha

Loading…