Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

08.07.2021

Iveco Czech Republic bylo jmenováno Podnikem roku v automobilovém průmyslu

Výrobce autobusů Iveco Czech Republic, jež je členem Italsko-české komory, byl jmenován Podnikem roku asociací českého automobilového průmyslu AutoSap.

Společnost dostala ocenění v kategorii podniků s více než 250 zaměstnanci. Cena je udělována na základě ekonomických parametrů, například vytvořené přidané hodnoty na zaměstnance či zisku před zdaněním. Ve stejné kategorii byli ocenění i výrobci Hyundai Motor Manufacturing Czech a Škoda Auto.

“Přestože jsme titul Podnik roku získali již počtvrté v řadě, tento považuji za nejcennější. Rok 2020 byl totiž v důsledku pandemie nesmírně složitý. Naše firma se v dubnu a květnu zastavila na celých pět týdnů,” uvedl generální ředitel společnosti David Kříž. Firma se tak po zbytek roku snažila dohnat zameškanou výrobu. „Nakonec se podařilo všechny objednávky splnit,“ dodal Kříž, který také poděkoval zaměstnancům, dodavatelům i zákazníkům.

Iveco Czech Republic je nejdůležitějším výrobcem autobusů v České republice. Ze závodu ve Vysokém Mýtě sjelo vloni přes 4500 vozů. Společnost je také významným zaměstnavatelem v Pardubickém krají se 4.000 přímými zaměstnanci a dalšími 1.700 pracovních míst vytvořených v dodavatelském řetězci.

Zdroj a zdroj fotografie: https://www.ivecocr.cz/novinky/podnik-roku-2020

 

Loading…