Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

14.06.2019

Iveco Czech Republic mezi nejúspěšnějšími firmami v sektoru automobotive

Společnost Iveco Czech Republic, jež je členem Italsko-české komory, se výrazně zapsala do historie českého automobilového průmyslu a výroby dopravních prostředků.

Výrobce autobusů z Vysokého Mýta byl zařazen do šestice firem, jež dlouhodobě vykazují nejlepší výsledky. Firmy byly oceněny sdružením AutoSap u příležitosti 30. výročí založení asociace. „V současné době jsme největším výrobním závodem autobusů v Evropě, když zakázkově vyrábíme 20 autobusů denně. V příštím roce oslavíme výročí 125 let od založení firmy a tato tradice je pro nás velice zavazující. S velikou úctou a s poděkováním budu toto ocenění sdílet s již téměř 4 tisíci našimi zaměstnanci," řekl při předávání cen generální ředitel Iveco Czech Republic, Jiří Vaněk.

Společně s Iveco Czech Republic byly oceněny i automobilky Škoda Auto a Hyundai Motor Manifacturing Czech a společnosti Continental, Global Assistance a Toyota Tsusho Europe. Předání cen proběhlo ve Španělském sále na Pražském hradě za přítomnosti nejvyšších představitelů institucí i vlády.

Zdroj:autosap.cz

Zdroj fotografie: AutoSap

Loading…