Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

16.08.2019

KMV představily novou značku Mattoni 1873

Skupina Karlovarské minerální vody, jež je členem Italsko-české komory, odhalila svou novou značku a grafickou identitu skupiny Mattoni 1873 - Sources and Tastes of Europe.

Nová značka sjednotí veškeré aktivity skupiny, jež se v posledních letech významně rozrostly díky výrazné kampani firemních akvizicí. "Zvolili jsme návrat ke kořenům, tedy k Heinrichu Mattonimu. A k roku 1873, kdy se začala psát historie naší dnešní firmy," vysvětluje generální ředitel KMV, Alessandro Pasquale, a dodává: "Mattoni 1873 vyjadřuje, odkud pocházíme. Prameny a chutě (Sources and Tastes) jsou jádrem našeho podnikání a Evropa je směr, kterým chceme jít."

Značka Mattoni 1873 s obrysem orlích křídel a anglickým heslem Sources and Tastes of Europe představuje firemní skupinu, která má dnes celkově 12 výrobních závodů a 3200 zaměstnanců v osmi zemích. "V Mattoni 1873 spojujeme prvotřídní minerální a pramenité vody ze střední Evropy i světové nápojové značky. Toto spojení z nás dělá lídra středoevropského trhu," říká Alessandro Pasquale. Nová skupinová značka ale nenahradí značky jednotlivých vod a nápojů, na které jsou spotřebitelé dnes zvyklí.

Zdroj: kmv.cz

Zdroj fotografie: kmv.cz

Loading…