Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

19.11.2019

Kolekce Ergo od Natuzzi Italia vyhrála v Red Dot Award

Nová kolekce pro ložnice Ergo od společnosti Natuzzi Italia vyhrála cenu Red Dot Award v kategorii Design concept. Kolekce od Natuzzi Italia uspěla s dalšími 265 koncepty ve výběrů více než čtyři tisíců projektů.

Kolekce Ergo vznikla k 60. výročí založení značky Natuzzi. Porota Red Dot Award ocenila design kolekce, pod kterým je podepsán Ross Lovegrove. «Lovegrove, již patří k hlavním představitelům organického designu, interpretoval smysl oddanosti, inspirace a vděku vůči matce zemi společnosti Natuzzi», upozornila porota. Organický design se vyznačuje nejen specifickými formami ale také velkým důrazem na přírodní materiály. Nábytek kolekce je tak vyrobený ze dřeva s certifikátem FSC®, jež garantuje vysoké etické standardy kvality a udržitelnosti. V nábytku nejsou použity spojnice ze železa, jen některé části jsou vyrobené z recyklovatelného hliníku. «Red Dot Award je oceněním za tvorbu našich nových projektů v oblasti designu i omezení dopadu na životního prostředí skrze výběr vhodných materiálů a snižování energetické spotřeby», uvedl Pasquale Natuzzi junior, kreativní ředitel podniku. Oficiálním dovozcem a distributorem nábytku značky Natuzzi Italia v ČR je Jan Veselý - Correct Interior, člen Italsko-české komory.

V sekci product designu bylo oceněno i mnoho dalších výrobků italských firem, a to počínaje De'Longhi, Candy a Smeg, jejichž importéři do ČR jsou taktéž členy Italsko-české komory.

Zdroj: natuzzipressroom.com

Zdroj fotografie: Natuzzi Italia

 

Loading…