Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

01.02.2017

Komora oslavila začátek roku 2017

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora přivítala společně se svými členy začátek roku 2017. New Year's Drink 2017, který proběhl ve čtvrtek 26. ledna v novém bistru La Bottega Linka, byl uspořádán ve spolupráci se Severskou komorou a Indicko-českou smíšenou komorou.

Hosty večera přivítali se svými pozdravy předseda Severské komory, Stefan Lager, a předseda Indicko-české  komory, Manjeet Malik. „Všem členům přeji, aby letošní rok byl ve znamení významných podnikatelských úspěchů,“ uvedl ve svém projevu předseda Italsko-české komory Gianfranco Pinciroli. „I letos se Italsko-česká komora zaměří na poskytování vysoce kvalitních služeb svým členům a na pořádání prestižních akcí.“

V průběhu večera, který doprovodila prestižní italská gastronomie pod taktovkou Riccarda Lucqueho, byla představena Ročenka 2016 Italsko-české komory. „Ročenka shrnuje veškeré aktivity vyvíjené naší komorou, jež v loňském roce slavila 15. výročí od svého založení,“ dodal předseda Pinciroli. Ročenka je distribuovaná zdarma členům a partnerům Komory a také významným institucím v Itálii a v České republice.

 

Zdroj fotografií: Archiv Italsko-české komory, Nikol Štrosová

Loading…