Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

14.12.2023

Komora pozdravila své členy před vánočními svátky

V Cloud 9 Sky Bar & Lounge hotelu Hilton Prague se 13. prosince konala akce členů Komory ke konci roku, která byla příležitostí k navázání kontaktů mezi italskými a českými firmami a jejímž cílem bylo posílit italskou přítomnost v České republice a podpořit nové obchodní kontakty.

Večer, kterého se zúčastnila řada členů, hostů a zástupců institucí, byl zahájen pozdravem italského velvyslance v Praze J.E. Maura Marsiliho a projevy předsedy Komory Danila Manghiho a místopředsedy Alessandra Pasqualeho. "Pro příští rok máme připraveny nové projekty, které budeme realizovat s velkým nadšením a ambicemi," řekl Manghi. "Jako obchodní komora chceme být blíže našim členům skrze nové aktivity,“ dodal Manghi. Místopředseda Pasquale poté poděkoval České republice za to, že přijala italské podnikatele "s úctou".

V průběhu večera byl předán diplom, kterým Komora vyjádřila poděkování za velké úsilí členovi představenstva Petru Dostálovi, který patří mezi zakladatele Komory a byl více než 10 let i jejím místopředsedou. "Podařilo se nám vytvořit velmi silný obraz italské komunity, silnější než u mnoha tradičních partnerů v České republice," uvedl ve své děkovné řeči Petr Dostál.

Komora také předala výtěžek své sbírky na podporu výzkumných aktivit v oblasti onkologie Dr. Lucy Vannucciho, ředitele Laboratoře imunoterapie při Akademii věd ČR a předsedy České imunologické společnosti.

Během večera vystoupil sbor Maranatha Gospel Choir s několika gospelovými písněmi a proběhla taneční show Dynamic Crystals.

Poděkování patří sponzorům Generali CEE Holding, RENOMIA e UniCredit Bank Czech Republic & Slovakia, Brazzale Moravia,  Mattoni 1873, Ferrero Česká, Nová Mosilana, Recruit CZ, Sardegna Travel, SIAD Czech, Tecnocap, VÚB – Intesa Sanpaolo Group, Paul's Bohemia.

Zdroj: CAMIC

Zdroj fotografie: Studio Adam & Costey

Loading…