Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

15.12.2021

Komora pozdravila své členy před vánočními svátky

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora pozdravila úterý 14. prosince své členy před vánočními a novoročními svátky. Pozdrav členům se uskutečnil on-line, vzhledem k epidemiologické situaci v zemi a vládním omezením ČR.

Členům vyjádřili své pozdravy a přání italský velvyslanec v Praze J.E. Mauro Marsili a předseda Italsko-české komory Danilo Manghi. „Přeji si, aby se nám podařilo v příštím roce obrátit stránku, setřást ze sebe prach a začít znovu pracovat s plným nasazením, odhodláním a beze strachu ve prospěch naší země a vztahů mezi Itálií a Českou republikou,“ uvedl velvyslanec Marsili.

Předseda Manghi připomněl, že Italsko-česká komora letos oslavila 20 let své aktivity. „Před dvaceti lety nás bylo 50, v roce 2008 jsme dosáhli 200 členů a před pandemií jsme jich měli zhruba 430,“ uvedl Manghi. „Pro rok 2022 a další léta máme jasnou vizi rozvoje a posílení Komory,“ dodal Manghi. „Komora chce reprezentovat před českými institucemi a novou vládu požadavky svých členů. V příštích měsících se Komora chce zaměřit na tvorbu nových projektů, spustit svůj nový web portál a dále posílit síť italských podniků a institucí v České republice“, oznámil Manghi.

Podívejte se na Vánoční a novoroční pozdrav zde: https://www.youtube.com/watch?v=CYZwj6mUVKw

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Camic

Loading…