Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

24.05.2015

Komora vítá své nové členy

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora i nadále přitahuje nové členy, čímž se obohacuje její členská základna.

Na přivítání svých nových členů Italsko-česká obchodní komora zorganizovala ve čtvrtek 14. května v podniku Italo-Merenda in Cucina večer ve znamení aperitivu a gastronomických specialit pocházejících z italského poloostrova. Večer byl tak příležitostí k networkingu, během kterého mohli stávající členové poznat zástupce nových členských firem.

Nové členské firmy posilují zastoupení Komory v hlavních odvětvích českého hospodářství, od bankovnictví až po stavebnictví, vybavení interiérů či distribuce plynu a elektrické energie. Nově jsou tak členy Italsko-české obchodní komory následující společnosti, které se zůčastnili akce:

 

Baladron SE je společnost specializovaná ve službách podnikům. Společnost nabízí kompletní škálu služeb pro zahraniční podniky a podnikatele, jež chtějí založit vlastní společnost v Praze a České republice. Společnost také nabízí celou řadu konzultačních služeb, jež umožňují optimalizaci vnitřních procesů společnosti, a to například v oblasti správy služebních vozů či ve službách daňového a finančního charakteru.

Česká energie a.s. Distribuční společnost plynu a elektrické energie působí na trhu od roku 2012. Společnost obrací svou nabídku především na malé a střední podniky s s příjmy do jedné miliardy korun či s různými provozovnami a výrobními závody na českém území. Společnost drží celou řadu certifikátů kvalitu, jako EN ISO 9001:2008, a pravidelně figuruje v žebříčku stovky nejlepších českých firem Czech 100 TOP.

Česká spořitelna a.s. Díky 190 letům své historie se jedná o jednu z nejstarších českých bankovních institucích. Od roku 2010 je součastí Erste Group a disponuje širokou sítí poboček a automatů. S pěti miliony klientů je největší českou bankou. Banka, jež se v minulosti silně zaměřila na retailový trh, má také silné corporate oddělení, které je otevřené firmám všech velikostí. Česká spořitelna drží také celou řadu certifikátů jako ocenění Nejlepší banka roku 2013 udělené společností Fincentrum.

Gelatiamo s.r.o. Společnost je specializovaná ve řemeslné výrobě italské zmrzliny, a má aktuálně k dispozici dvě prodejní místa: kavárnu v Praze (OC Arkády na Pankráci) a v Brně (OC Vaňkovka). Společnost vznikla díky nadšení a know-how Morena Faganella, jež začal podnikat v České republice před více než deseti lety. Výrobky společností se vyznačují řemeslnou výrobou a kvalitou použitých ingrediencí.

Chiono Reisova Art Gallery je umělecký prostor, jež se zrodil díky zkušenosti italské kulturní asociace Areacreativa42. Asociace sídlí ve městě Rivarolo Canavese v okrese Turín, a mezi její cíle patří podpora historického i soudobého umění díky pořádání výstav, sympósií, workshopů a konferencí. Asociace má rozsáhlou síť spoluprácí s mezinárodními kulturními institucemi, a letos organizuje soutěž pro mladé umělce, ze které vznikne putovní výstava, jež se představí v Londýně, Praze, Turíně a Rivarolu.

Made Contract s.r.o. je společnost specializovaná v tvorbě interiérů pro obchodní prostory. Společnost má mnoholetou zkušenost v navrhování projektů a realizaci interiérů obchodů na hlavních trzích v Evropě, v Americe, v Asii, na Arabském poloostrově a v Africe. Hlavní rys společnosti je neustálý dialog s klientem a nepřetržité monitorování postupu prací, tak aby byla dosažená co nejvyšší kvalita a spokojenost zadavatele.

OP Invest s.r.o. Oficiální distributor značek italské společnosti Cooperativa Ceramica d'Imola, jež se specializuje ve výrobě keramických obkladů a dlažeb. Tato společnost z kraje Emilia-Romagna je aktivní na české trhu více než 25 let, a díky OP Invest realizovala v Praze celou řadu projektů ve veřejném stavitelství, v průmyslovém a obchodním developmentu, v hoteliérství a samozřejmě také v pohostinství. Produkty v jejím portfoliu tak pokrývají rozsáhlý segment trhu.

ZAPA beton a.s. Společnost vznikla v 90. letech jako cementárna a betonárna v Praze – Kačerov. Na konci 90. let společnost zažila období silného růstu, a provedla akvizici několik desítek výrobních závodu a distribučních center. V roce 2002 byla společnost koupena německou skupinou Dyckerhoff, díky čemuž posílila svou pozici leadera na trhu. V roce 2013 byla německá společnost odkoupena italskou společností Buzzi – Unicem S.p.A. V roce 2013 ZAPA vlastnila na osmdesát výrobních závodů.

Loading…