Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

24.06.2019

Komplex Vlněna dostal certifikaci BREEAM na úrovni Excellent

Komplexu Vlněna se dostalo výrazného uznání kvalit. Administrativní komplex patří k nejvýraznějším projektům průmyslového developera CTP, jež je členem Italsko-české komory.

První dvě budovy komplexu Vlněna, který vyrostl v areálu bývalého textilního závodu, dostaly certifikát BREEAM na úrovni Excellent. Třetí budova by měla dostat certifikát v horizontu příštích týdnů. „Certifikát BREEAM ukazuje, že našim nájemcům můžeme nabídnout pro jejich zaměstnance pracovní podmínky té nejvyšší kvality,“ poukázal Stefan de Goeij, Head of Property Management skupiny CTP. Certifikát také dokazuje nízký dopad na životní prostředí budovy.

V celém komplexu Vlněna bude k dispozici více než 90 tisíc metrů čtverečních kanceláří a prostorů s kapacitou až deseti tisíc zaměstnanců. Projekt chce přitáhnout hlavně IT firmy, mezi prvními nájemci je výrobce antivirových programů Avast. „CTP je hrdá, že může sehrát svou roli v rostoucím postavení Brna jako evropského hubu IT služeb a informačních inovací,“ dodal Stefan de Goeij. Hodnota celého projektu činí zhruba 200 milionů eur.

Zdroj: www.ctp.eu

Zdroj fotografie: CTP

Loading…