Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.12.2021

Leonardo vytvoří nové centrum kybernetické bezpečnosti ESA

Italská skupina Leonardo vytvoří nové operační centrum kybernetické bezpečnosti Evropské kosmické agentury (ESA). Zakázka představuje významný úspěch italského kosmického a bezpečnostního průmyslu.

Nové centrum bude zaručovat ochranu před kybernetickými hrozbami komunikací mezi centry ESA a mezi Zemí a kosmickými prostředky agentury. Centrum výrazně zvýší ochranu kosmické agentury i jejích členských států, mezi kterými jsou i Česká republika a Itálie. Leonardo vede tým 19 firem z různých evropských zemí.

Nové centrum má být spuštěno v roce 2024. „Zaručit odolnost vůči kybernetickým hrozbám kosmických prostředků je zásadní pro zaručení bezpečnosti a ochranu hospodářství v Evropě, kde neustále rostou hybridní hrozby,“ uvedl Tommaso Profeta, Managing Director divize kybernetické bezpečnosti skupiny Leonardo. „Jako italská firma, jež se specializuje na technologie pro ochranu strategických infrastruktur, jsme hrdí, že budeme moci využít naše kompetence ve prospěch ESA,“ dodal Profeta.

Zdroj a zdroj fotografie: https://www.leonardocompany.com/it/press-release-detail/-/detail/21-12-21-esa-sceglie-leonardo-per-il-centro-operativo-di-cyber-sicurezza-delle-risorse-spaziali-europee-1?f=%2Fhome

Loading…