Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.02.2016

Luxottica podepsala dohodu s Valentino

Luxottica a společnost Valentino podepsaly dohodu o spolupráci. Dohoda byla oznámena společným komuniké obou smluvních stran.

Dohoda vstoupí v platnost v lednu příštího roku, kdy společnosti Valentino vyprší stávající smlouva s americkou společností Marchon. Firmy se tak budou podílet na tvorbě nové kolekce brýlí, která bude na trhu prodávaná pod značkou Valentino. Obě společnosti by chtěly uvést na trh novou kolekci brýlí ještě v průběhu prvního pololetí příštího roku. Dohodou, která má trvání deset let, se sbližují dvě značky, které se staly symbolem úspěchu pro módu Made in Italy. Po obtížném období společnost Valentino, která má v současnosti katarské akcionáře, prochází obdobím růstu příjmů a ziskovosti. I proto její management uvažuje o primární emisi akcií na milánské burze v průběhu letošního či příštího roku.

“Myslím si, že Luxottica je ideální partnerem pro rozvoj projektu velké kvality, který bude ve znamení hodnot naší návrhářské společnosti. V oblasti luxusních brýlí chceme zopakovat úspěch, který jsme zaznamenali v oblasti oděvů a doplňků,” řekl k dohodě Ceo společnosti Valentino Stefano Sassi. A optimismem nešetřil ani předseda představenstva společnosti Luxottica Leonardo del Vecchio. “Se společností Valentino sdílíme padesát let tradice, stylu, inovace a lásky pro naše výrobky, jež jsou nejvyšším vyjádřením kvality Made in Italy. Společně vytvoříme kolekci brýlí, která bude schopna zprostředkovat celému světu krásu stylu Valentino.”

 

 

Zdroj: www.luxottica.com

 

Zdroj fotografie: Luxottica

Loading…