Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

07.07.2020

Massimo Francese a Pavel Zezula novými členy představenstva Italsko-české komory

V průběhu zasedání dne 30. června představenstvo schválilo kooptaci dott. Massima Franceseho (UniCredit Bank Czech Republic & Slovakia) a Ing. Pavla Zezuly (Nová Mosilana).

Massimo Francese zastává od 1. dubna 2020 pozici CFO v UniCredit Bank Czech Republic & Slovakia. Předtím působil více než patnáct let na mezinárodních manažerských pozicích v rámci této italské bankovní skupiny.
V roce 2012 byl jmenován CEO a Chairman of the Management Board v UniCredit Consumer Financing EAD v bulharské Sofii. Od roku 2016 působil v Turecku na pozici CFO a Executive Committee v Yapı Kredi Bank, která tehdy byla součástí skupiny UniCredit.

Pavel Zezula je od roku 2015 předsedou představenstva Nové Mosilany, brněnské společnosti ze skupiny Marzotto, která je specializovaná ve výrobě látek z vlny. Ve firmě působí od roku 1997 a od té doby zastával různé pozice, nejdříve ve výrobě a pak ve vedení firmy. V roce 2016 mu byla udělena cena Manažer roku v textilním odvětví v ČR.
V roce 2017 byl jmenován Honorárním konzulem Itálie v Brně.

Proces kooptace dvou členů představenstva byl zahájen 11. června po demisi předchozích členů Andrey Busola a Guida Filippiho, a to kvůli odchodu do důchodu a přeřazení na jinou pozici v Itálii.

 

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Camic

Loading…