Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

06.12.2017

Matrace Magniflex získaly v roce 2017 významná ocenění

Italský výrobce matrací a pomůcek pro spánkovou regeneraci Magniflex získal v roce 2017 několik významných ocenění. Oficiálním dovozcem a distributorem produktů značky Magniflex pro ČR je společnost CFH Group, člen Italsko-české komory.

V prosinci Americká asociace chiropraktiků, jedna z nejvýznamnějších zdravotnických asociací na světě v oboru léčby problémů se zády a páteří, oznámila, že udělila svůj certifikát matraci Magnistretch, jednomu ze špičkových výrobků Magniflex. Je to poprvé, co Asociace certifikovala matraci. „Je nám velkou ctí, že jsme získali certifikaci od tak významné zdravotnické organizace. Je to  pro nás to nejvyšší ocenění a motivuje nás pokračovat v soustavném výzkumu a vývoji v oblasti spánkové regenerace. Být odborně na špici a nabízet jedinečné patentované matrace a polštáře je základním pilířem filozofie společnosti Magniflex,“ řekl Marco Magni, ředitel italské společnosti. Matrace Magnistretch byly vyvinuty ve spolupráci s inženýry ze  Zaragoza University.

V říjnu pak matrace Magnistretch obdržely cenu bratislavského veletrhu nábytku Moddom 2017, kterou přijal jednatel společnosti CFH Group, František Hlaváč. Ani tím ale úspěchy nekončí. CFH Group se totiž umístila na třetím místě v soutěži Firma roku 2017 pro Středočeský kraj. „S manželem jsme firmu založili s cílem vytvořit v České republice kvalitní poradenství klientům v otázkách spánkové regenerace a nabídnout jim jedinečné produkty světového lídra v tomto oboru – italské společnosti Magniflex. Naší vizí je, díky nabídce kvalitní spánkové regenerace, prodloužit aktivní život naší populace. Naším cílem není být největší, ale být první volbou pro klienty, kteří chtějí zdravě spát,“ uvedla při předávání cen Lenka Hlaváčová.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografia: Magniflex

Loading…