Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

09.12.2021

Mattoni 1873 a RunCzech budou spolupracovat i v příštím roce

Společnosti Mattoni 1873 a Prague International Marathon, jež jsou obě členy Italsko-české komory, budou spolupracovat i v příštím roce.

Podobně jako v letošním roce, Mattoni 1873 bude hlavním partnerem pěti závodů a půl maratonů, jež se v rámci seriálu RunCzech poběží v Českých Budějovicích, Karlových Varech, Olomouci, Ústí nad Labem a Liberci „Minerální voda Mattoni je partnerem běžeckých akcí RunCzech již 27 let. Končící rok byl těžký nejen pro sportovce, ale pro nás všechny. Přejme si, aby nám ten nadcházející přinesl jen radosti,” uvádí ředitel strategického marketingu Mattoni 1873 Ondřej Postránský.

„Pro rok 2022 jsme v plné síle zpět,“ říká předseda Prague International Marathon Carlo Capalbo. Společnost již stanovila také datum pražského maratonu, který se letos nemohl kvůli pandemickým opatřením uskutečnit. Poběží se osmého května. Na závody, jejichž hlavním partnerem je Mattoni 1873, je možné koupit startovné v podobě voucheru. „Věříme, že někoho takový voucher pod stromečkem může motivovat k ještě lepším výkonům nebo dokáže nastartovat novou životní etapu,” dodává Carlo Capalbo.

Zdroj a zdroj fotografie: RunCzech

Loading…