Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

03.04.2017

Mazars ČR spustil svůj kariérní web

Společnost Mazars Česká republika, člen Italsko-české komory, spustila svůj kariérní web s nabídkami práce. Společnost tak chce získat konkurenční výhodu na místním trhu práce.

Na novém webu budou zveřejňovány neobsazená pracovní místa v Mazars Česká republika, jež se specializuje na oblast auditů a daňového poradenství a managementu. Nabídky tak budou zajímavé především pro auditory, daňové poradce a účetní. Francouzská nadnárodní společnost v ČR působí již přes dvacet let a zaměstnává okolo 250 osob. „I přes to, že jsme relativně velká mezinárodní firma, pořád u nás fungují přátelské, až rodinné vazby,“ dodává David Pilař, manažer oddělení marketingu a komunikace Mazars ČR.

Společnost však na stránkách nechce zveřejňovat jen inzeráty na volná pracovní místa. Na nových stránkách budou například zveřejňovány i rozhovory se stávajícími zaměstnanci společnosti „Každý, kdo dnes hledá práci, chce vědět víc o tom, jak bude vypadat jeho budoucí pracoviště, jací budou jeho kolegové, jaké jsou možnosti růstu, školení, atd. Skrz naše nové kariérní webové stránky tak chceme zájemcům o práci tyto otázky zodpovědět a přiblížit jim, jak to u nás chodí,“  uvádí Olga Přikrylová, HR Senior Mazars ČR.


Adresa nového kariérního webu: www.mazarscareers.com

Zdroj fotografie: Mazars

Loading…