Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

06.03.2019

Mazars mezi hlavními poradci při podnikových transakcích ve středovýchodní Evropě

Mezinárodní poradenská společnost Mazars se dostala mezi hlavní poradce při podnikových fúzích a akvizicích ve střední a východní Evropě. Česká dceřiná společnost Mazars je členem Italsko-české komory.

Podle žebříčku sestaveném agenturou Mergermarket za rok 2018, se Mazars dostala na paté místo co do počtu úspěšně uzavřených transakcích, kterých se společnost účastnila v roli poradce. Statistika bere v úvahu transakce, jež proběhly ve dvaceti zemích tohoto regionu, a to včetně České republiky. „V této souvislosti bych rád vyzdvihl vynikající spolupráci oddělení finančních služeb (FAS) v jednotlivých zemích při realizaci strategických projektů týkajících se fúzí a akvizic," zdůrazňuje jeden z důvodů úspěchu Lukáš Hruboň, manažer oddělení transakčního poradenství.

Ve střední a východní Evropě se tak společnost Mazars zařadila mezi globální giganty v oboru poradenství, jako Deloitte. Podle agentury Mergermarket, střední a východní Evropa představuje pouze 4,4 procent celkového evropského trhu podnikových transakcích. Na druhé straně, po Spojené království a Irsku se jedná o druhým regionem s nejvyšším počtem investičních příležitostí. Agentura eviduje 659 středních a velkých podniků ke koupi a fúzi, a to nejčastěji z odvětví průmyslu, telekomunikací a ICT.

 

Zdroj: www.mazars.cz

Zdroj fotografie: Mazars

Loading…