Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

20.10.2015

Mezi restauracemi oceněnými Trip Advisorem je i několik členů Komory

Recenze na Trip Advisoru jsou lahody i trýzeň pro každého vedoucího restaurace, již se stará o pověst svého podniku. Nepřekvapuje, že i žebříčky této recenzentní platformy tak vyvolávají velký zájem publika i samotných restauratérů.

I letos se na vrchol žebříčku Traveller's Choice Fine Dining, který uvádí Top deset nejlepších českých restaurací ve vysokém segmentu gastronomie, dostalo několik členů Italsko-české obchodní a průmyslové komory. Na pátém místě se umístila restaurace La Finestra skupiny Aromi, jež se zaměřuje na italskou kuchyň, a na sedmém místě skončila restaurace V Zátiší skupiny Zátiší Group, jež vaří především mezinárodní kuchyni. Všech deset nejlepších českých restauracích se nachází v Praze.

Žebřiček portálu Trip Advisor je sestavován na základě ohodnocení, která vyjadřili uživatelé portálu za poslední rok. Jedná se tak o hodnocení návštěvníků restaurace a nikoliv profesionálního gastronomického kritika. V hodnocení je zahrnuta i kvalita servisu ze strany personálu, umístění restaurace a design vnitřního uspořádání daného podniku.

 

Zdroj: tripadvisor.cz

Zdroj fotografie: Pražská informační služba

Loading…