Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

11.07.2016

Mise českých nákupčích navštívila region Abruzzo

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora vybrala a vyslala misi nákupčích v počtu čtyř českých firem, jež se v úterý 5. a ve středu 6. července setkali s potravinářskými výrobci z regionu Abruzzo.

Během prvního dne proběhla v kongresovém centru Porto Turistico Marina di Pescara B2B setkání s firmami z regionu Abruzzo a následující den čeští nákupčí navštívili sídla či výrobní závody svých potenciálních obchodních partnerů. „Hlavním účelem mise bylo umožnit navázání obchodních kontaktů s lokálními výrobci vína a olivového oleje vysoké kvality, a dalších produktů, kterými je kraj Abruzzo proslulý. Druhotným cílem bylo představení regionu, který i z hlediska cestovního ruchu skrývá nadprůměrný potenciál,” uvádí Andrea Kunová, project manager Food&Turism Italsko-české komory.

Mise českých nákupčích proběhla v rámci širší incomingové akce pořádané Obchodní komorou v Pescaře, regionální společností na podporu exportu Centro Estero Abruzzo a podnikatelského sdružení Polo Agire, které se celkově zúčastnilo 25 firem ze šesti evropských zemí (Švédsko, Dánsko, Estonsko, Polsko, Německo a Česká republika). Z ČR do Pescary přijeli nákupčí společností specializovaných na dovoz a distribuci vína a potravin ČEPOS, Wine Time a Vino e Cuore a také zástupci sítě maloobchodních prodejen s potravinami Lahůdkářství Sváček.

 

Zdroj fotografie: Archiv Camic

Loading…