Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

02.12.2021

MittelCinemaFest přechází do on-line způsobu

MittelCinemaFest, festival italského filmu v České republice, přejde od 6. do 11. prosince do on-line způsobu. Oznámil to Italský kulturní institut v Praze.

Festival, který skončil ve středu 1. prosince v pražském kině Lucerna, představil 11 snímků, jež představují reprezentativní vzorek italské kinematografické produkce v posledních dvou letech. On-line způsob představí šest filmů přítomných na festivalu a jeden bonus. Uživatelé z České republiky se mohou připojit zdarma a do vyčerpání míst do virtuálního kina MyMovies.it. Uživatelé se ale nejdříve musí objednat.

Program festivalu zahájí v pondělí 6. prosince film Welcome Venice od Andrey Segreho a bude pokračovat v úterý 7. prosince filmem Fortuna od Nicolangela Gelorminiho, ve středu 8. prosincem snímkem Rodiče versus influenceři od Michely Andreozzi, ve čtvrtek 9. prosince filmem Král krabů od Alessia Rigo de Righiho a Mattea Zoppise a v pátek 10. prosince bude vysílán dokumentární film Raffael – mladý génius od Massima Ferrariho. V sobotu 11. prosince ukončí on-line MittelCinemaFest snímek America Latina od Damiana e Fabia D'Innocenzových.

Pořádají on-line sekci MittelCinemaFestu Italské velvyslanectví v Praze, Italský kulturní institut v Praze, Italsko-česká obchodní a průmyslová komora, italská vládní agentura na podporu cestovního ruchu Enit a Istituto Luce Cinecittà.

Zdroj a zdroj fotografie: Italský kulturní institut v Praze

Loading…