Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

19.02.2021

Nová centrála ČSOB dostala dvě významná ocenění

Nové hlavní sídlo SHQ Československé obchodní banky (ČSOB), jež je členem Italsko-české komory, dostala dvě významná ocenění v celostátní soutěži Best of Realty.

Budova SHQ v Radlické ulici zvítězila v kategorii nová administrativní centra. Porota ocenila komfort vytvořený pro zaměstnance, péči o detail ve vnitřních a vnějších prostorech e citlivý přístup k již existujícím stavbám a okolí. V nové budově pracuje na 1400 zaměstnanců banky na celkové ploše převyšující 15.000 metrů čtvereční. Součástí komplexu je také tréninkové centrum či běžecká dráha.

Porota budově udělila také cenu za environmentálně nejšetrnější budovu roku. „Je to bezesporu nejšetrnější budova v zemi, která v sobě snoubí pokročilé architektonické řešení a zároveň velmi moderní a efektivní technologie,“ uvedla členka poroty a výkonná ředitelka České rady pro šetrné budovy Simona Kalvoda. Komplex byl postaven za použití inovativních betonů a rozsáhlého využití geotermálních zdrojů. To zaručuje uchování tepla v chladných měsících a přísun chladu v teplém období.

Zdroj: www.csob.cz

Zdroj fotografie: ČSOB

Loading…