Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

07.12.2016

Novinky pro soukromé lety

Spediční společnost Venuše Fišerová s.r.o., člen Italsko-české komory, nové nabízí službu air charter brokerage. Nová služba umožňuje pronájem tří a pětimístných letadel pro soukromé lety.

Nová služba využívá letounů dvou letek se základnou v Praze – Letňanech a v Brně. Jak nám vysvětlil manažer společnosti Venuše Fišerová s.r.o., Michele Bortoletto, hlavní výhodou nové služby je velká flexibilita. „Letadla totiž můžeme přistavit i na další letiště, například v Karlových Varech či v Hradci Králové a to prakticky v jakoukoliv hodinu. Tato služba je tak mimořádně vhodná pro osoby, jež mají speciální požadavky na dobu a místu odletu,“ uvádí M. Bortoletto.

Služba je zajišťována turbovrtulovými letadly, jejich provozní náklady jsou nižší než u tryskových letadel. I proto má služba konkurenceschopnou cenu s velkými evropskými leteckými společnostmi. „Cena služby se pohybuje na úrovni business class velkých leteckých společností, např. Lufthansy či Alitalia. Například lety do destinací v severní Itálii třímístným letadlem mohou stát kolem 75 tisíc korun  tam a zpět, což je 25 tisíc korun na osobu. Kvalita služby a její přizpůsobení individuálním potřebám klientů je však nesrovnatelná s linkovými lety. Například je možné odletět ráno na obchodní schůzku, nechat čekat letoun na letišti a letět zpět ihned po ukončení jednání,“ popisuje M. Bortoletto.

Nová služba se tak obrací především na mezinárodní společnosti a na podnikatele, jež potřebují časovou flexibilitu. Letadla mohou být bez problému přistavěna i na menších letištích v ČR a na Slovensku. „Služba se hodí i pro privátní klientelu, například pro lety na dovolené. I v tomto případě soukromý let umožňuje ušetřit čas a využít exkluzivní službu,“ dodává M. Bortoletto.

 

Společnost Venuše Fišerová nabízí členům Italsko-české komory 10 procentní slevu na soukromé lety objednané v rámci její air charter brokerage služby.

Zdroj: Camic

Zdroj Fotografia: Venuše Fišerová s.r.o.

 

Loading…