Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

08.12.2016

O víkendu proběhnou vánoční trhy Společnosti Dante Alighieri

Společnost Dante Alighieri pořádá v sobotu 10. a v neděli 11. prosince vánoční trhy Ty budou probíhat od 14 do 19 hodin v sídle Společnosti, v ulici Ovenecká 32, Praha-7.

Na vánočních trzích se představí se svou tvorbou italští umělci a řemeslníci. Chybět nebude ani dobré jídlo, které připraví společnosti zaměřené na regionální kuchyně Abruzza a Sicílie a na sladkosti. Pořadatelé navíc připravili doprovodný program pro děti. „V sobotu proběhne pod vedením našich lektorů a lektorek kreativní workshop a v neděli pak příprava divadelního představení, a to vždy od 15 hodin,“ dodává předsedkyně pražské sekce Společnosti Dante Alighieri, Monia Camuglia.

Vánoční trhy tak budou zajisté příležitostí, jak přiblížit italské vánoční tradice a atmosféru Pražanům. „Italské vánoční tradice budí vždy mezi návštěvníky našich kurzů velký zájem. Naše vánoční trhy jsou ale otevřené všem, kdo se chtějí účastnit, i třeba lidem, kteří jdou okolo a jsou zvědaví. Vánoční trhy pořádáme už druhým rokem a doufáme, že se z nich stane taková naše tradice,“ dodává M. Camuglia.

 

Zdroj: www.camic.cz

 

Zdroj fotografie: Společnost Dante Alighieri

Loading…