Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

17.10.2018

Občertsvení na palubě letounů Alitalia bude ve znamení italských tradičních produktů

Jídla a občerstvení servírovaná na palubách letounů společnosti Alitalia budou více využívat typické italské potraviny. Uvedla to italská letecká společnost.

Změna gastronoické nabídky bude probíhat v říjnu a listopadu a dotkne se všech letových tříd. Cestujícím v ekonomické třídě nabídneme zcela změněné menu, jež bude obsahovat potraviny vyrobené v Itálii a spojené s italskou gastronomií,” uvedl Fabio Maria Lazzarini, Chief Business Officier společnosti. Od poloviny listopadu bude k dispozici také nové menu pro business třídy, které bude obsahovat pokrmy vymyšlené s pomocí expertů z gastronomického bedekru Gambero Rosso. V roce 2019 budou k dispozici nové technologie, jež umožní přípravu více kustomerizovaných pokrmů. “Nová menu, jež se inspirovala bohatou nabídkou italské gastronomie, vyzdvihnou kuchařskou tradici a produkty jednotlivých italských oblastí, a to skrze setkání chutí a kuchyňských postupů typických pro italské regiony,” uvádí letecká společnost hlavní smysl změny její gastronomické nabídky.

Zavedení nových palubních menu přichází jen pár týdnů poté, co se italská letecká společnost rozhodla změni dodavatele svého palubního cateringu. Tím se od října stala švýcarská společnost Gate Gourmet, která nahrdalia společnost LSG z německé skupiny Lufthansa. Změna dodavatele má přinést nejen vyšší kvalitu pokrmů ale také úspory v řádu třiceti procent celkových nákladů.

Zdroj: www.corporate.alitalia.it

Zdroj fotografie: Alitalia

Loading…