Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

31.08.2021

Od září odstartuje více leteckých spojů do Milána

Letecké společnosti oznámily, že v září a dalších podzimních měsících začnou provozovat nové spoje mezi Prahou a Milánem. Informace zveřejnilo pražské letiště.

Doteď čtyři letecké společnosti ohlásily, že budou létat do Milána. Spoje na letiště Miláno Malpensa obnoví od 6. září společnosti Easyjet. Naprostou novinkou je let nízkonákladové společnosti Blue Air, jež od 20. září chystá provozovat ranní let na letiště Milán Linate. Na konci října se chystá létat do lombardské metropole také Eurowings, nízkonákladová společnost ze skupiny Lufthansa. Do Bergama již nyní létá Ryanair, což je nyní jediný let z Prahy do milánské oblasti.

Na nové lety do Prahy se může těšit i Neapol. Od 18. září bude létat do metropole Kampánie dvakrát týdně, v úterý a sobotu, společnost Wizz Air. Se zahájením zimní letecké společnosti v říjnu chce spoj obsluhovat také Ryanair a to čtyřikrát týdně, v pondělí, středu, pátek a neděli. Od 6. září bude létat do Neapole také Easyjet.

Před epidemií covidu-19 patřila Itálie mezi nejpopulárnější destinace pro lety z Prahy, a to díky silnému cestovnímu ruchu v obou směrech. V letních měsících se počet cestujících z Prahy do Itálie znovu zvýšil, a to hlavně díky letům do letních destinací.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Letiště Praha

 

 

Loading…