Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

24.04.2017

Pavel Zezula se stal manažerem roku 2016 pro textilní odvětví

Předseda představenstva Nové Mosilany, člen Italsko-české komory, Ing. Pavel Zezula byl oceněn jako Manažer roku 2016 pro výrobu z textilu. Ocenění mu bylo předáno na slavnostním večeru této prestižní soutěže, který proběhl ve čtvrtek 20. dubna v Paláci Žofín.

Pavel Zezula, který byl na začátku letošního roku jmenován honorárním konzulem Itálie v Brně, byl oceněn za své působení v čele společnosti Nová Mosilana, které je součástí italské skupiny Marzotto. „Považuji tuto cenu za úspěch celého našeho brněnského týmu. Za posledních dvacet let se díky práci tohoto týmu podařilo dostat Novou Mosilanu na špičku českého i evropského průmyslu. Mrzí mě, že se žádný manažer z textilního odvětví neumístil do celkového žebříčku TOP 10 manažerů roku. Ukazuje se, že naše odvětví je stále trochu přehlížené,“ uvedl Pavel Zezula.

Pavel Zezula působí v Nové Mosilaně od začátku své kariéry. „Ještě jako mladý student jsem se podílel na stavbě jedné z hal naší společnosti,“ vzpomíná Pavel Zezula, který do firmy nastoupil v roce 1997. Postupně si prošel různými výrobními a řídícími funkcemi ve firmě. V roce 2015 byl jmenován předsedou představenstva společnosti. „Myslím si, že můj profesní příběh mohl porotce oslovit a přispět tak k udělení ceny,“ dodává Pavel Zezula.

 

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: ČMA

Loading…