Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

20.06.2018

Personál Alitalie dostane nové uniformy navržené Albertou Ferretti

Personál letecké společnosti Alitalia dostane nové uniformy. Pracovní outfit zaměstnanců italské společnosti byl představen na Milano Fashion Week.

Nové uniformy, jejichž podobu vypracovala návrhářka Alberta Ferretti, byla vytvořeny také na základě hodnocení a potřeb vyjádřených zaměstnanci společnosti. „Uniformy tak propojují praktičnost s elegancí a zaručují celému palubnímu i pozemnímu personálu maximální komfort při všech pracovních úkonech“, uvádí ve své zprávě Alitalia. Od výrazné zelené a červené barvy, jež charakterizovala předchozí look, se současné uniformy posunuly k více konzervativní modré barvě. Uniformy jsou ušity z přírodních materiálů jako vlna a bavlna.

Italská letecká společnost mění podobu svých uniforem zhruba rok a půl od posledního restylingu, který probíhal v režii tehdejšího hlavního akcionáře, společnosti Etihad. „V průběhu času dochází k přirozenému opotřebování oblečení a proto je nutné přistoupit k nové dodávce uniforem. Při doplňování stavů se rozhodlo o nahrazení stávajícího modelu uniforem modelem novým, pod kterým je podepsána mezinárodně známá italská návrhářka“, vysvětluje Alitalia.

Vedle nových uniforem Alberta Ferretti představila v Miláně také novou „capsule collection“ věnovanou italské letecké společnosti. Limitovaná kolekce mikin, triček a vlněných svetrů s logem Alitalie je k dostání v e-shopu či ve významných italských i mezinárodních obchodech.

Zdroj: Alitalia

Zdroj fotografie: Alitalia

Loading…