Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

10.11.2020

Piercristiano Brazzale byl zvolen do čela Mezinárodní mlékařské federace FIL-IDF

Piercristiano Brazzale, který je místopředsedou představenstva společnosti Brazzale Moravia, člena Italsko-české komory, byl na začátku listopadu zvolen prezidentem Mezinárodní mlékařské federace Fil-Idf.

Piercristiano Brazzale byl od roku 2018 technicko-vědeckým koordinátorem federace. "Jsem na toto pověření skutečně hrdý. Dává mi příležitost zastupovat zájmy tak zásadního a strategického sektoru, jakým je ten mlékárenský, u nejdůležitějších mezinárodních organizací," uvedl Piercristiano Brazzale. "Považuji to za důležité ocenění italské sýrařské tradice a obrovské práce v oblasti inovací, kterou v posledních 20 letech udělala naše společnost.“

Jako hlavní technolog nejmladší z bratrů Brazzale zaváděl některé inovace uvnitř skupiny, například výrobu sýrů na Moravě, vyhodnocování spotřeby vody při výrobě sýrů či dosažení uhlíkové neutrality. Během mandátu prezidenta si Piercristiano Brazzale ponechá stávající funkce v rodinné skupině.

Mezinárodní mlékařské federace byla založena v roce 1903 a dnes sdružuje všechny aktéry z řetězce výroby mléka a sýrů, již působí v 60 zemích světa. Federace zastupuje mlékárenské odvětví u mezivládních organizacích jako OSN, WHO či FAO, u národních vlád a nadnárodních celků, jako je Evropská Unie.

 

Zdroj: https://www.brazzale.com

Zdroj fotografie: Brazzale Moravia

Loading…