Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

20.04.2017

Piercristiano Brazzale vystoupí na květnové konferenci Natur Expo v Brně

Ve čtvrtek 11. května ve 14 hodin vystoupí na konferenci Natur Expo v Brně Piercristiano Brazzale. Konference patří k nejprestižnějším událostem v českém potravinářském průmyslu.

V průběhu konference místopředseda představenstva společnosti Brazzale Moravia, člena Italsko-české komory, představí projekt Water footprint, který vyvinula a zprovoznila tato společnost známá výrobou tvrdých sýrů Gran Moravia a dalších mlékárenských výrobků. Projekt umožňuje spotřebitelům sledovat spotřebu vody na produkci sýrů Gran Moravia.

Inovativní projekt, jež spadá do programu ekologické udržitelnosti firmy, byl představen již v průběhu Dne prezentace Italsko-české komory na milánském Expu. „Jedná se o revoluční systém, který je jedinečný na světe, jelikož spotřebitelům umožňuje dozvědět se prakticky ihned skrze svůj smartphone údaje o použití vody na výrobu sýru Gran Moravia,” uvedl při té příležitosti Roberto Brazzale, prezident společnosti. “A byli bychom rádi, kdyby podobný systém  zavedli i naši konkurenti tak, abychom měli srovnatelné údaje. Ve skutečnosti ale nikdo z našich konkurentů nemá na takové srovnání zájem, protože se pohybují v systému zemědělství, jež je závislé na masivním zavlažování. A navíc by museli přistoupit na srovnání s tvrdými údaji a ne s příběhy, jež často mají jen velice malý reálný podklad.”

 

Popis konference Piercristiana Brazzaleho: www.bvv.cz

 

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Brazzale Moravia

Loading…