Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

12.12.2019

Plně obsazený Vánoční Galavečer uzavřel rok aktivit Italsko-české komory

Tradiční Vánoční Galavečer uzavřel ve středu 11. prosince rok aktivit Italsko-české obchodní a průmyslové komory za podpory jejích členů a dalších italských a českých firem. Galavečer proběhl v prostorách Paláce Žofín za přítomnosti více než 400 osob z řad zástupců institucí, členských podniků a partnerů komory.

Slavnostní večer otevřel svým proslovem předseda Gianfranco Pinciroli, který shrnul aktivity komory za rok 2019 a načrtl plány na rok 2020. „V roce 2019 jsme rozšířili ještě více členskou základnu - dnes má Komora 425 členů. Během tohoto roku se účastnilo našich akcí a členských aktivit 2 500 osob: a musím vám říci děkuji - děkuji, že jste tak aktivní“ uvedl předseda Komory.  Přítomné pozdravili také předseda Poslanecké sněmovny PČR, Radek Vondráček, a italský velvyslanec v Praze, J.E. Francesco Saverio Nisio.

Vánoční Galavečer je také příležitostí pro předání Zlatých odznaků komory. Představenstvo komory rozhodlo udělit Zlaté odznaky za rok 2019 europoslankyni Martině Dlabajové (ANO 2011), za přínos k rozvoji ekonomických a podnikatelských vztahů mezi Českou republikou a Itálií a za přátelství a stálou vstřícnost projevenou Italsko-české komoře a jejím členům ve své roli europoslankyně a místopředsedkyně Výboru pro rozpočtovou kontrolu Evropského parlamentu, která před plným hlavním sálem paláce Žofína zmínila důležitost porozumění a komunikace v mezinárodních vztazích: „Zlatého odznaku si nesmírně vážím a jsem ráda, že jsem mohla přispět k rozvoji podnikatelských a kulturních vztahů mezi Českou republikou a Itálií. Jako poslankyně Evropského parlamentu si uvědomuji, jak moc je v Evropě důležité vzájemné porozumění mezi jednotlivými zeměmi. Budu proto i nadále ze všech sil pracovat na tom, aby se vztahy mezi Itálii a ČR upevňovaly a přátelství mezi nimi sílilo,“. Zlatý odznak získal také podnikatel Giorgio Bonelli, za významnou podnikatelskou činnost provozovanou v oborech nemovitostí a hotelnictví v Praze a za stálý přínos k obrazu a rozvoji italské podnikatelské komunity v České republice.

Večerem provázely dvě známé televizní osobnosti, moderátorka TV Nova Michaela Indráková a bývalý český atletický vícebojař a olympijský vítěz v desetiboji z roku 2004 a moderátor TV Prima Roman Šebrle. Galavečer byl zahájen hymnami, které zazpíval sbor Cancioneta Praga, a jeho průběh zpříjemnila taneční vystoupení Stretch dance performance a Cube dance show performance. Nechyběla ani již tradiční Vánoční loterie. Na konci večera byl předán výtěžek sbírky Podporuj výzkum s Camic ve prospěch Laboratoře imunoterapie při Odborném pracovišti Imunologie a gnotobiologie Mikrobiologického ústavu Akademie věd ČR, kterou vede doktor Luca Vannucci. Camic také v roce 2019 podpořil nadaci Dobrý Anděl, která pomáhá rodinám, jejichž děti jsou vážně nemocné.

Vánoční Galavečer byl uspořádán za přispění:

hlavních partnerů Generali CEE Holding a Unicredit Bank Czech Republic & Slovakia;

hlavních sponzorů agentura Enit a RENOMIA;

sponzorů Brembo Czech, Fiat Chrysler Automobiles ČR, Fidelitas, Nová Mosilana, Axa Management Services, Brazzale Moravia, Ferrero Česká, HLG Stav Bottoli, International Insurance Brokers, Všeobecná úvěrová bana - Intesa Sanpaolo, Iveco Czech Republic, OM Protivín, Sales Field Force, Siad Czech, Tecnocap, Trafil Czech, CFH Group – Magniflex, Tribase Networks;

produktových partnerů Sardegna Travel, The Dedica Anthology, GianCarlo – L’Uomo Perfetto, Roberto Coin, De'Longhi Praga, La Fattoria, Mattoni 1873 a Paul’s Bohemia Trading, Dejean Partners.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Studio Adam-Costey

Loading…