Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

31.10.2016

Příspěvek Lucy Vannucciho na Světovém kongresu onkologie vzbudil ohlas

Ředitel Laboratoře Immunoterapie  AV ČR, dr. Luca Vannucci, se zúčastnil ve dnech 6.-8.  října 21. Světového kongresu novinek v onkologii v Athénách.

Kongres je pořádán řeckým vědcem Demetriem Spandidem, který patří ke světovým kapacitám v odboru onkologického výzkumu. Třídenního kongresu v Athénách se zúčastnily stovky vědců z téměř čtyřiceti zemí světa. Mezi nimi nechyběl ani dr. Luca Vannucci. „Na kongresu jsem moderoval jeden panel a vystoupil s dvěma prezentacemi: jedna se týkala vztahu mezi imunitou a změnami ve struktuře tkání, jež se mohou stát nádory, a druhý příspěvek se týkal použití nanočástic v tkáních, ve kterých se objevil nádor,“ vysvětlil Luca Vannucci.

Vannucciho příspěvek byl otištěn ve vědecké revue International Journal of Molecular Medicine s poděkováním podporovatelům jeho laboratoře, mezi které patří i Italsko-česká obchodní a průmyslová komora a její členské firmy Manghi Czech, Paul's Bohemia, Architectural Consulting, Italinox, Eurinox a  UniCredit Banch Czech Republic'and Slovakia.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Google

Loading…