Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

26.08.2022

Projekt Erasmus v práci

Na doporučení ICE Agency ve Vídni, v rámci spolupráce iniciované ICE Agenzia s Oddělením pro politiku mládeže Předsednictva Rady a INVITALIA, bychom rádi upozornili na projekt ERASMUS AL LAVORO, který zajišťuje možnost hostování absolventů nebo studentů posledních ročníků vysokých škol mladších 30 let na placených stážích v délce až 6 měsíců realizovaných v roce 2023 na českých pobočkách italských firem.

Projekt propaguje Předsednictvo italské rady ministrů – Oddělení pro politiku mládeže – a je podporován společností Invitalia, která bude řídit fázi sběru adhezí a národní výzvu k podávání kandidatur pro mladé lidi.

Stáž, která trvá maximálně 6 měsíců, poskytuje italské společnosti náhradu 10 000 EUR hrubého za každého hostovaného stážistu, včetně úhrady cestovních výdajů, ubytování a eventuálních dalších výdajů.

V případě zájmu napište do pátku 2. září na mailto:vienna@ice.it s uvedením následujících informací:

  • jméno a kontaktní údaje referenta v ČR
  • jméno a kontaktní údaje referenta ve vaší mateřské společnosti v Itálii, na kterou se společnost INVITALIA obrátí pro další vývoj. Finanční příspěvek bude vyplacen italskému sídlu společnosti, které bude požádáno o vyplnění dotazníku k potvrzení své kandidatury.

 

Zdroj fotografie: Pixabay

Loading…