Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

04.07.2017

Projekt Nemo společnosti Zapa Beton se vrátí v září

Projekt Nemo pořádaný společností Zapa Beton, členem Italsko-české komory, si dopřeje letní oddych. V rámci projektu jsou prezentovány nové a inovační betony a stavební materiály vyráběné touto společností.

Nová série prezentací začala v roce 2017 a setkává se s výrazným ohlasem odborné i laické veřejnosti v České republice i na Slovensku, jež se může tímto způsobem, díky přítomností technologů společnosti, blíže seznámit s inovativními betony a stavebními materiály v nabídce Zapa Beton. V rámci projektu jsou pořádány představovací dny v betonárnách Zapa Beton, specializované worshopy i účast na nevýznamnějších stavebních veletrzích v České republice a na Slovensku. „Víme, že naši zákazníci, investoři, architekti a projektanti, chtějí znát nejnovější trendy na trhu stavebních materiálů, potřebují poradit při rozhodování o volbě vhodného výrobku, aby jim jejich rozhodnutí splnilo jejich očekávání, přineslo maximální přidanou hodnotu a zjednodušilo a urychlilo realizaci dané stavby,” vysvětluje společnost hlavní cíl projektu.

První akce projektu Nemo po letní pauze se uskuteční v betonárně v Suchdolu nad Odrou. V rámci projektu se Zapa Beton zúčastní i veletrhu For Arch Praha, který proběhne v Letňanech od 19. do 23. září.

Zapa Beton patří k lídrům na českém a slovenském trhu s betonem a stavebními materiály. Společnost má v obou zemích zhruba sedmdesát betonáren a několik lomů. Za 25 let své existence firma vyrobila a dodala přes 30 milionů metrů čtverečních betonu. Od roku 2013 je Zapa Beton součástí italské skupiny Buzzi Unicem.

Kalendář projektu Nemo: www.zapa.cz

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Zapa Beton

Loading…