Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

19.02.2020

Region Marche představen v Praze agenturou ENIT

ENIT, italská agentura na podporu cestovního ruchu, představila italský region Marche na veletrhu Prague Holiday World, který proběhl ve dnech 13. až 16. února ve veletržním areálu v pražských Letňanech.

Prezentace regionu Marche probíhala v rámci oficiálního stánku ENIT. "V Praze byli přítomni jak zástupci jednotlivých destinací a lokalit, jako je riviéra Conero či město Fano, tak zástupci podnikatelských subjektů aktivních v cestovním ruchu a ubytovacích zařízeních," uvedla Andrea Kunová, food & tourism manager Italsko-české komory a referentka ENIT pro Českou republiku.

Ve čtvrtek 13. října proběhla prezentace regionu pro cestovní kanceláře, podnikatele a novináře. Region Marche byl zařazen světovým turistickým průvodcem Lonely Planet do výběru destinací Best in Travel 2020. Vedle svých přírodních krás a vynikající gastronomie se středo-italský region letos silně zaměřuje na kulturní turismus. Příležitostí k tomu je 500. výročí od úmrtí známého malíře Raffaella Sanzia, který se narodil ve městě Urbino v roce 1483. Rodné město i celý region mají na plánu v průběhu roku celou řadu akcí věnovaných tomuto světoznámému renesančnímu umělci.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Camic

Loading…